Törkeä pahoinpitely Kannuksessa, miestä lyötiin kivellä päähän

Kannuksen keskustassa ravintolan ulkopuolella tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä noin klo 00.30 aikaan pahoinpitely, jonka yhteydessä miestä lyötiin kivellä päähän.

Uhri joutui hoidattamaan vammojaan sairaalassa, mutta vakavia seurauksia ei aiheutunut. Tekijä pakeni paikalta ja hänen tuntomerkkeinä on kerrottu olevan: noin 30-vuotias, hoikka, noin 180 cm mittainen mies, jolla oli ristiveriset lyhyet hiukset.

Miehellä oli päällään mahdollisesti vihreä ruudullinen takki. Miehen seurassa oli toinen saman ikäinen mies, joka oli lyhyempi ja tanakkarakenteinen. Hänellä oli musta huppari, jonka huppuosa oli pään yli vedettynä. Molemmista henkilöistä on kerrottu heidän olleen ulkomaalaisia

Poliisi pyytää tapahtuman nähneitä tai tapahtumasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä p. 071 874 7744.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa