Veljekset pelastivat jokeen auton kanssa uponneen naisen hengen

Savon Sanomat kertoo Kontkasen veljeksistä, joiden ripeä toiminta lauantaina pelasti jokeen autoineen uponneen naisen. Jarmo Kontkanen kertoo heidän saapuneen onnettomuuspaikalle, huomanneensa kaiteeseen osuneen Volvon ja apua huutaneen miehen.

Jarmo soitti välittömästi hätäkeskukseen ja toinen veljistä hälytti läheiseltä hirvenhaukkukoepaikalta lisää kavereita auttamaan hinausonnettomuuden uhreja. Hyisessä ja pimeässä joessa ollutta autoa saapui nostamaan kolme muuta poikaa.

Yhdessä auto saatiin kyljelleen ja hengittävä, mutta tajuton nainen ulos. Nainen tuli sairaalassa tajuihinsa ja pelastajat iloitsevat hänen toipumisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa