200 000 euron kenovoitolla enää kuukausi lunastusaikaa

Lempäälän Teboil Pirkanhovissa pelattiin helmikuussa 2011 Kenoa ja voittoja napsahti hieman yli 200 000 euroa. Kukaan ei ole suurvoittoa lunastanut, nyt kannattaa siis kaivella talvitakkien taskuja ja olkalaukkujen sivutaskujen pohjia.

Aavekenon suurvoiton viimeinen mahdollinen lunastuspäivä on 23.2.2012. Voitto maksetaan ainoastaan pelitositetta vastaan Veikkauksen pääkonttorissa Vantaalla. Jos voittoa ei nouda, siirtyy se jaettavaksi tulevilla kierroksilla erikoispotteina.

Verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä tai Veikkaus-korilla pelaten voitto olisi ollut tilillä jo seuraavana päivänä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa