Angry Birds -makeiset kauppoihin kesällä

Fazer ja Rovio Entertainment ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen Angry Birds makeisten kehittämisestä ja myynnistä. Uudet Angry Birds -makeiset saapuvat kauppoihin kesäkuussa 2012 ja hahmot sekä maut ovat peräisin Angry Birds -maailmasta.

Makeiset on suunnattu sekä kotimaan että ulkomaiden markkinoille. Fazer Leipomot & Makeiset liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja Pekka Rantalan mukaan kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia yhdistämään uudet makuelämykset ja viihtymisen.

– Olemme etsineet sopivia kumppaneita kansainvälisille kasvutavoitteillemme, ja maailmanlaajuisesti menestyvä Rovio supersuosittuine Angry Birds -hahmoineen on juuri sellainen. Angry Birds -makeisten lanseeraus on vastauksemme kuluttajien pyyntöihin.

Aiemmin Nokian markkinoinnista maailmalla vastannut Rantala aloitti työnsä 1. syyskuuta 2011. Sopimuksessa Rovio Entertainmentin kanssa näkyy Rantalan laaja kokemus kansainvälisten liiketoimintojen johtamisesta, markkinoinnista ja brändin rakentamisesta.

Yhteistyöhön kuuluu myös laajamittaista sosiaalisen median ja Angry Birds -peliympäristön hyödyntämistä, josta Fazerilla on aiempaa kokemusta Tyrkisk Peber Volcano -makeisien lanseerauksesta syksyllä 2011.

– Rovion kannalta yhteistyö Fazerin kanssa on luontevaa jatkoa liiketoiminnallemme. Fazer ja Rovio ovat molemmat suomalaissyntyisiä, maailmalla rakastettuja brändejä. Rovio luo uusia tapoja viihtyä ja Fazer uusia makuelämyksiä, kuvailee Rovion kuluttajatuotteiden varatoimitusjohtaja Harri Koponen alkavaa yhteistyötä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa