Halpabussiyhtiö vie Tampereelta ja Poriin 3 eurolla

Tampereen ja Porin välillä aloitti vuoden alussa pikavuoroliikenteen Onnibus Oy:n halpabussit. Halvimmillaan kaupunkien välisen matkan lippu maksaa vain 3 euroa. Palvelu on siis merkittävästi edullisempi kuin nykyiset bussit ja junat.

Onnibus Oy lupaa tarjota edullisen, sujuvan ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Verkkokauppa Onnibus Oy:n kotisivuilla avataan helmikuussa 2012. Siihen asti myös kaikista edullisimmatkin liput voi ostaa kuljettajalta.

Onnibus-konseptissa liikennöidään pikavuorolinja-autoilla suorinta ja nopeinta mahdollista reittiä kaupunkikeskustojen välillä. Paikat hinnoitellaan kysynnän perusteella.

Halpabussin pääkilpailija ei ole perinteinen kallis ja kiertelevä bussi, vaan yksityisauto. Tämän vuoksi esimerkiksi istumaväljyydestä, asiakaspalvelusta ja reitin suoruudesta ei voida tinkiä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa