Humalainen törmäili moottorikelkalla, mukana kaksi käsiasetta

Sodankylän Rajalassa perjantaina vähän klo 22:n jälkeen keski-ikäinen mieshenkilö menetti moottorikelkan hallinnan ja törmäsi tien reunassa olleeseen aitatolppaan.

Kelkan kyydissä ollut mieshenkilö oli törmännyt myös tolppaan loukaten päänsä, kylkensä ja selkänsä. Hänet toimitettiin ambulanssilla LKS:ään. Kummallakaan kelkalla liikkuneista ei ollut suojakypärää.

Kuljettaja puhalsi 1,71 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kelkan kuljettajalla oli myös kaksi käsiasetta hallussaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa