Kanisterimies kaatoi dieseliä postiluukusta huumeasuntoon

Joensuussa Penttilän kaupunginosassa 30-vuotias joensuulainen mies levitti kerrostalon käytävälle ja kaatoi yhden sunnon postiluuukusta sisälle diesel polttoainetta. Polttoaineet mies kuljetti paikalle kanistereissa.

Poliisipartio otti miehen kiinni talon ulkopuolelta. Lisäksi otettiin kiinni toinen mies, jonka osuuttaan tutkitaan. Polttoaineiskun kohdeasunnosta otettiin kiinni mies ja netsintäkuulutettu ainen epäiltynä huumausainerikokseen.

Asunnosta suoritetun kiinnioton yhteyessä kohteena ollut mieshenkilö ei totellut poliisipartion käskytystä. Hänen kiinniottamisen yhteydessä poliisi joutui käyttämään voimankäyttövälineenä poliisikoiraa.

Poliisi tutkii tapausta yleisvaarallisen rikoksen valmisteluna, vahingontekona sekä huumausaine-rikoksena. Pelastuslaitoksen yksiköt imeyttivät kerrostalon käytävässä olleen polttoaineen imeytysliinoihin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa