Karppaajille on nyt myös oma lehti

Karppaukseen keskittyvä FIT Karppaaja -lehti ilmestyy keskiviikkona. Sekä miehille että naisille suunnatussa lehdessä on kattava karppauksen aloitusopas, mutta myös kokeneemmat karppaajat löytävät taatusti ruokavalioonsa uusia ideoita.

Lehdessä on 40 herkullista vähähiilihydraattista reseptiä, joiden avulla painonhallinta on helppoa ja mukavaa. Fit Karppaajassa on myös mielenkiintoisia haastatteluja julkkiksista ja alan asiantuntijat neuvovat, miten voi välttää sudenkuopat ja pitää ruokavaliomuutoksen pysyvänä.

– Karppauksen suosio on ollut valtava ja yllättänyt kaikki. Olemme tehneet lehden, josta saa kattavasti asiallista tietoa. Lehtemme on positiivinen ja kannustaa lukijaa löytämään hyvän olon, FIT-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa sanoo.

Karppaajille on nyt myös oma lehti
Siirry sivun alkuun