Kolme isoa koiraa löytyi tapettuna

Nastolasta löytyi lauantaina kolme isokokoista Etelä-Venäjän paimenkoiraa kuolleena. Kaksi koirista oli kuollut terä-aseella ja yksi ampuma-aseella aiheutettuihin vammoihin.

Varsinkin terä-aseella tehdyt vammat olivat sellaisia, ettei niitä ole voinut eläinlääkärin arvion mukaan tehdä koiria entuudestaan tuntematon henkilö. Tutkinnassa mikään ei viittaa siihen, että kumpikaan omistajista olisi itse suorittanut lopettamista.

Poliisi kuitenkin selvittää ovatko he antaneet jollekin toimeksiannon koirien lopettamisesta, sillä omistajat ovat harkinneet koirista luopumista, myymistä tai lopettamista. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä eläinsuojelurikoksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa