Matkustajat hakkasivat taksikuskin, vei silti perille

Ilmajokelainen taksinkuljettaja otti Ilmajoen keskustasta myöhään eilen kyytiin kaksi keski-ikäistä miestä. Matkalla Seinäjoelle miehet alkoivat pahoinpitelemään kuljettajaa ja hän joutui pysäyttämään auton.

Tässä vaiheessa kello oli 23. Tämän jälkeen taksinkuljettaja jatkoi matkaa Seinäjoelle, jossa pahoinpitelijät jäivät pois kyydistä.

Poliisi tavoitti myöhemmin ilmajokelaisen ja seinäjokelaisen miehen keskustan ravintolasta ja toi nämä putkaan. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa