Matkustaja putosi liikkuvasta autosta

Helsingin poliisille tuli kello 03:00 aikaan ilmoitus, että Hämeentie 9:n kohdalla mustan Mercedes-Benz -merkkisen auton avoimesta ovesta oli pudonnut ihminen. Auto oli jatkanut matkaansa ja kääntynyt Haapaniemenkadulle.

Tapahtumaa oli edeltänyt suusanallinen riita kyseisessä autossa. Kyydissä ollut nainen oli ehtinyt poistua autosta, mutta kyydissä ollut mies jäi vielä istumaan autoon ja oli poistumassa sieltä ulos ilmeisen hitaasti.

Mies ei ehtinyt kunnolla ulos ennen auton liikkeellelähtöä ja loukkasi kyynärpäätään pudotessaan katuun. Mainitun Mersun kuljettaja oli ulkomaalaistaustainen mies, ehkä turkkilainen.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja ko. mersusta ja sen kuljettajasta numerossa: 071 877 4740

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa