Pojat veti mopoautolla rattikelkkaa, toinen lensi päin valaisinpylvästä

Lahdessa Hartwallin parkkipaikalla eilen kello 19.55 aikaan nuoret miehet olivat saaneet päähänsä kokeilla vetää mopoautolla rattikelkkaa, jossa toinen kavereista on kyydissä.

Kelkka kiinnitettiin lyhyehköllä köydellä mopoautoon kiinni ja toinen miehistä hyppäsi kelkan päälle. Mopoauton kuljettaja teki erilaisia käännöksiä, jolloin kelkka joutui sivuluisuun ja kelkan päällä ollut nuori mies lensi vauhdilla valaisinpylvästä päin.

Mies loukkasi molempia jalkojaan törmäyksessä ja hänet kuljetettiin ambulanssilla PHKS:aan jatkohoitoon. Häntä epäillään mopoauton luovuttamisesta kortittomalle, koska mies omisti mopoauton ja luovutti sen kortittomalle kaverilleen.

Mopoautoa kuljettanut 16-vuotias poika oli siis ajokortiton. Häntä epäillään kortitta ajon lisäksi iikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja mahdollisesta vammantuottamuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa