Poliisin nettiradio on aloittanut toimintansa

Poliisin nettiradio on aloittanut toimintansa. Poliisihallituksen viestintäpäällikkö Marko Luotosen mukaan radion tarkoituksena on lisätä poliisin näkyvyyttä sekä vuorovaikutusta poliisin ja kansalaisten välillä.

– Peruslähtökohtana on kysy meiltä, me etsimme sinulle vastauksen. Lisäksi haluamme antaa vinkkejä omaan ja toisten turvallisuuteen liittyvissä asioissa, Luotonen sanoo.

Ensimmäiset ohjelmat käsittelevät Poliisit-televisiosarjan uusia jaksoja, poliisin ja maahanmuuttajien suhteita, automaattista liikenteen valvontaa, verkkorikollisuutta ja poliisin työtä Utsjoella.

Tavoitteena on saada verkkoon uusi noin viiden minuutin mittainen ohjelma joka viikko. Poliisiradion toimittajat ovat poliiseja tai työskentelevät poliisissa muissa tehtävissä. Kaikilla on aiempaa kokemusta radiotyöstä ja ohjelmat tehdään oman toimen ohella.

www.poliisiradio.fi

Pietari

Vastaa