Punainen Risti järjestää rasisminvastaisen rap-kilpailun

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri järjestää rasisminvastaisen rap-kilpailun, jonka voittaja saa kahdelle kappaleelle julkaisusopimuksen Pilfink Recordsin kanssa. Hän pääsee myös ensi kesänä keikalle Popkatu-festareille Joensuuhun

Kilpailu on avoin kaikille alle 29-vuotiaille harrastelijoille ja ammattilaisille. Esityskieli on vapaa, mutta mikäli se on muu kuin suomi, ruotsi tai englanti, mukaan pitää laittaa suomen- tai englanninkielinen käännös tekstistä.

Kilpailun tuomaristo koostuu nuorista musiikin ammattilaisista. Tulokset julkistetaan ja parhaimmat esitykset nähdään ja kuullaan Kerubissa Joensuussa YK:n rasisminvastaisena päivänä 21.3.2012.

Kilpailun tarkemmat ohjeet ja säännöt.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa