Seteleitä jakaneen mummon arvoitus ratkesi

Helsingin keskustan Stockmannin eteen limusiinilla lauantaina saapunut ja rahojaan ohikulkijoille jakanut vanhempi rouvashenkilö on herättänyt huomiota. Mysteerimummoa on epäilty lottovoittajaksi tai tärähtäneeksi.

Tempauksen taustalta löytyy vuodenvaihteessa Helsingissä lähetykset aloittanut Radio City. Maanantai-iltapäivänä Radio Cityn Rockote-ohjelmassa paljastui, miten mummolta saatujen setelien arvon voi helposti kymmenkertaistaa.

– Jos mummolta saamasi setelin sarjanumero on U60170352233, niin kymppisi muuttuu huntiksi soittamalla Radio Cityn studioon numeroon 020 352 352, kertoo Rockotteen juontaja Juha Valvio.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa