Suomalaispelaaja voitti 6,9 miljoonaa euroa peliautomaatista

Paf.com-sivustolla kolmissakymmenissä oleva, Helsingissä asuva suomalaispelaaja voitti 2 eurolla Mega Fortune –peliautomaatista 6,9 miljoonaa euroa. Kyseessä on toiseksi suurin nettipelistä saatu voitto koko maailmassa.

– Uskoin näkeväni unta. Voitto osui kohdalleni aikaisin aamulla, jouduin eräänlaiseen shokkitilaan, enkä saanut unta. Nukahdin pitkän ajan kuluttua ja herättyäni tarkistin heti pelitilini nähdäkseni, olivatko rahat vielä tallessa. Tämä kaikki on niin epätodennäköistä, enkä ole vieläkään oikein tajunnut sen olevan totta, voittaja kommentoi.

Paf on ollut kahden pohjoismaisen ennätysvoiton takana vuoden aikana. Yhtiön mukaan se ei kuitenkaan merkitse sitä, että supervoitot olisivat tässä. Esimerkiksi Arabian Nights –peliautomaatissa yli kuuden miljoonan euron jättipotti odottaa voittajaansa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa