Ultra Bra tekee paluun lavalle Pekka Haaviston tukikonsertissa

Helsingin jäähallin tiedotteen mukaan Ultra Bra tekee paluun konserttilavalle Pekka Haaviston tukikonsertissa ”Kokoaan suurempi Suomi 2012”. Ultra Bra esiintyi julkisesti edellisen kerran lokakuussa 2001.

Helsingin jäähallin ikärajattomassa kansanjuhlassa nähdään maanantaina 30. tammikuuta joukko myöhemmin julkistettavia kotimaisia eturivin pop/rock-artisteja. Myös Pekka Haavisto osallistuu tapahtumaan.

Ultra Bra:n paluuta on toivottu ja kyselty jo vuosia, mutta odotettu comeback-keikka toteutuu vasta nyt. Konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin tänään klo 12.00. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Haaviston presidentinvaalikampanjaan.

– Haluamme tällä tavalla osallistua ja vaikuttaa. Tässä meiningissä on ollut urheilujuhlan tuntua, ja asiana tämä on isompi kuin pelkkä presidentinvaali: tässä määritellään pitkälti, millaisia arvoja meillä on Suomessa tulevaisuudessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa