Valehotelli tarjosi asiakkaailleen unohtumattoman elämyksen

Östersunds-Posten uutisoi, että ruotsalaisessa Åren hiihtokeskuksessa sijaitseva Fjällfågeln hotelli lupasi sivuillaan asiakkaailleen ”unohtumattoman elämyksen”. Tämä on kuitenkin paljastunut huijausyritykseksi.

Koko hotellia ei ole oikeasti olemassakaan, vaikka se on myynytkin huonevarauksia ja jopa ottanut maksuja etukäteen. Nettisivuilla oli kuvia Åren keskustassa sijaitsevasta hotellista sekä sen huoneista.

Hotellin hintataso oli sijaintiin nähden edullinen. Se oli jopa päässyt sivustolle, joka kokoaa tietoja ruotsalaisista majoituslaitoksista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa