Verisestä miehestä ilmoittanut olikin pyörävaras

Hämeenlinnan Katumalla keski-ikäinen mies poti yksinäisyyttä asunnossaan udenvuodenaattona. Iltapäivällä mies sai mieleensä loistoidean, soitti ja tarinoi, että hänen asunnossaan on verinen mies.

Mies sai tarinallaan seuraa asunnolleen, sillä poliisi pyyhälsi paikalle. Asunnosta löytyi vahvasti päihtynyt soittaja, sekä kahdella uudehkolla polkupyörällä kalustettu makuuhuone.

Mies tuotiin poliisilaitokselle selvittelemään päätään. Vuosi vaihtui, miehen pää selvisi ja hän muisti myös varastaneensa pyörät Hämeenlinnan rautatieasemalta kahdella eri reissulla, kun ei jaksa kävellä kotiinsa.

Kukaan ei ole vielä ilmoittanut pyöriä anastetuksi. Poliisin mukaan toinen on musta Matkaaja-merkkinen sähköpolkupyörä ja toinen harmaa Montana Voyager. Pyöriään kaipaavat voivat olla yhteydessä poliisin numeroon 07187 37718

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa