Angry Birds -hahmot sinkoavat Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan kaukolentoterminaaliin avataan maailman ensimmäinen Angry Birds pop up–lentokenttämyymälä tänään 9.2. Rovio Entertainment ja R-kioski yhteistyössä avattu myymälä on auki kaikkina viikonpäivinä kello 8-22, 31. elokuuta saakka.

Myymälä suunniteltiin varta vasten Helsinki-Vantaan lentoasemalle sopivaksi, niin visuaalisesti, rakenteellisesti kuin äänimaailmaankin. Tarkkakuuloisimmat asiakkaat tunnistavat Angry Birds -pelimaailmasta tuttuja ääniteemoja.

– Tavoitteemme on viihdyttää ja vastata faniemme kysyntään ympäri maailman. Kehitys ei jää tähän, sillä tulemme avaamaan lisää elämyksellisiä lentokenttämyymälöitä, kertoo lisenssi- ja tuotemyynnistä vastaava Harri Koponen Rovio Entertainment Oy:stä.

R-kioski Oy:ssä ollaan erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme avata maailman ensimmäisen Angry Birds-tuotteita myyvän lentokenttämyymälän.

– Näin R-kioski on omalta osaltaan edistämässä suomalaisten tunnettujen tuotteiden menestystä myymälän ”Best of Finland” teemalla. Näistä tuotteista Angry Birds on loistavan ajankohtainen esimerkki, iloitsee ketjujohtaja Teemu Rissanen.

[imagebrowser id=1]

Pietari

Vastaa