Angry Birdsit valtaavat Särkänniemen kesällä

Angry Birdsit valtaavat Särkänniemen Elämyspuiston tulevana kesänä. Erityisesti perheiden pienemmille suunniteltu Angry Birds Land tulee olemaan Särkänniemen ensimmäinen, maailman johtavien huvipuistojen mallin mukaan teemoitettu kokonaisuus.

Kevään aikana tarkemmin julkistettavassa teema-alueessa ei ole kyse vain yhdestä laitteesta tai pelistä, vaan monista eri elementeistä koostuvasta kokonaisuudesta. Lisäksi teema-alueelle on tulossa ”Magic Place”, jossa fyysinen tekeminen ja pelimaailma kohtaavat.

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälän mukaan he halusivat luoda ainutlaatuisen teema-alueen ja liittää siihen vahvan ja tunnetun elementin.

– Angry Birds -hahmot ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, kaikenikäisten suosikkeja sekä suomalaissyntyisiä, joten ne sopivat erinomaisesti Elämyspuistoomme, toteaa Seppälä.

Ennakkokurkistuksia Angry Birds Landin synnystä on luvassa kevään aikana Särkänniemi.fi- ja Facebook – sivuilla.Rovion tavoitteena on motivoida faneja liikkumaan ja viihtymään myös ulkona.

– Tavoitteemme Särkänniemen Elämyspuisto yhteistyössä rovaniemeläisen leikkipuistovalmistajan Lappset Group Oy:n ja johtavien huvipuistovalmistajien kanssa tarjoavat ilahduttavia Angry Birds -elämyksiä koko perheelle, kertoo Rovion lisenssi- ja tuotemyynnistä vastaava Harri Koponen.

Alue on suunnittelu yhteistyössä Särkänniemen henkilökunnan ja suunnittelijoiden, Rovion Entertainmentin ja huvipuistoihin erikoistuneen amerikkalaisen BDR Design – suunnittelutoimiston kanssa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa