Ehdota minne Lekmer lahjoittaisi 900 yöpukua

Lekmer.fi lelukauppa kysyy Facebookissa, että minne se lahjoittaisi 900 yöpukua. Lastensairaala, turvapaikka hakijoiden vastaanottokeskus, turvakoti, hyväntekeväisyysjärjestö joka puolestaan voi toimittaa yöpuvut maailmalle…

Lekmerin varastosta löytyy tällä hetkellä noin 450 kpl. Cars- ja 450 kpl. Spiderman-yöpukua joita ei voi myydä, koska painatuksessa on pieniä kauneusvirheitä.

Lekmer.fi haluaa lahjoittaa ne yhdelle tai muutamalle pohjoismaiselle organisaatiolle tai hyväntekeväisyysjärjestölle joka todella hyötyisi niistä. Joku suurempi järjestö joka voi varmistaa että 900 lasta saa kivan yöpuvun päälleen nukkumaan mennessä.

Voittavan vinkin palkitsemme ihanalla yöpuvulla!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa