Kesätyöpaikasta palkkaa 30 000 euroa

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Energy Vaasa -verkosto hakevat kesä–elokuuksi energialähettilästä, joka saa palkkaa peräti 30 000 euroa. Lisäksi yhteistyökumppanien tuella järjestetään mm. auto, hotellimajoitus, kuntosalikortti ja ruokailu.

Energialähettiläs perehtyy alueen energiakeskittymän yrityksiin viikko kerrallaan ja kertoo kokemuksistaan pääasiassa sosiaalisessa mediassa. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan energia-alalle ja upeat verkostoitumismahdollisuudet.

Energialähettilään työnantajina toimivat ABB, Wärtsilä, Vaasan Energiainstituutti, Mervento, Citec, VAMP, Wapice, VNT Management, Vaasan Sähkö, Leinolat Group, Stormossen ja VASEK. Haku päättyy 4. maaliskuuta 2012.

Lisätietoja:

www.energyvaasa.fi/lahettilas
www.facebook.com/EnergyVaasa

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa