Kymmenettuhannet vaativat Päivi Räsäsen eroa

Sisäministeri Päivi Räsäsen vaatimus yöravintoloiden aukioloaikojen lyhentämistä raivostuttaa ravintola-alan ammattilaisia. Myös kansa on antanut tukensa raivoon ja eilen avattuun adressiin, jossa vaaditaan Räsäsen eroa ministerinvirasta on allekirjoittanut yli 32 tuhatta henkilöä.

Heidän mukaan Räsänen yrittää kampittaa elinkeinotoimintaa, joka työllistää kymmeniä tuhansia ihmisiä maassamme. Heidän toimeentulom on nyt uhattuna Ministeri Räsäsen vastuuttomien ja ajattelemattomien lausuntojen vuoksi.

Ravintola luo kuluttajille turvallisen sekä valvotun ympäristön sosiaalisille kohtaamisille. Räsäsen ehdottamalla tavalla alkoholin kulutus siirtyy asuma-alueille ja aiheuttaa siellä järjestyshäiriöitä.

Poliisin resurssit on nyt keskitetty keskustoissa ja liikekeskuksissa tapahtuvan toiminnan valvomiseen ja se on huomattavasti helpompaa, kuin ympäri kaupunkia tapahtuvien yksittäisten vaaratilanteiden torjunta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa