Lahdenväylän ketjukolari rahtarin silmin

Venäläinen rahtari kuvasi videolle eilen ohi ajaessaan Lahdenväylän suuren ketjukolarin tuhoja. Onnettomuuden jälkeen syntyi kilometrien autojonot, joiden purkaminen vei myöhään yöhön.

Helsingin poliisin mukaan kolarisuman vakavimmat onnettomuudet ovat olleet puolustusvoimien ajoneuvon törmääminen linja-auton takaosaan sekä pakettiauton törmääminen ajoradalle jalkautuneeseen mieheen.

Poliisi pyytää onnettomuudessa mukana olleita, joilta ei saatu henkilötietoja, ottamaan yhteyttä akuuteissa tapauksissa numeroon 050-5694094. Numero päivystää 4. – 5.2.2012 klo 16.00 asti. Muutoin vain arkisin klo 08.00 – 16.00 välisinä aikoina.

Erityisesti toivotaan yhteydenottoja niiltä henkilöiltä, jotka ovat loukkaantuneet onnettomuuksissa ja päässeet tarkastuksen jälkeen pois sairaalasta tai terveyskeskuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa