Lakupala loikkasi jäätelöaltaaseen

Ingman ja Panda löivät tuotekehityksessä viisaat päänsä yhteen ja molempien taidot yhdistämällä saatiin aikaan reilusti lakritsilta maistuva jäätelöpuikko. Panda Aito Lakupala Jäätelöpuikossa on lakritsikermajäätelöä, lakritsikastiketta ja lakritsikuorrutetta.

Hauskasti lakritsipalalta näyttävä ja maistuva Panda Aito Lakupala Jäätelöpuikko taltuttaa lakritsinhimon ja jäätelönnälän samalla kertaa.

Panda Lakupala -jäätelöpuikko tulee kauppoihin huhtikuun alussa ja se tulee olemaan tänä kesänä varmasti monen jäätelönystävän ykkössuosikki.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa