Lumiukko rakennettu ajoradalle, autoon mittavat vahingot

Tuusulassa Jokelantiellä sunnuntai-iltana pakettiautollaan liikenteessä ollut mies koki melkoisen yllätyksen, kun hän törmäsi ajoradalle rakennettuun lumiukkoon.

Kotona mies huomasi lumiukon aiheuttaneen autolleen melkoisia vahinkoja. Pakettiauton pohjapanssari oli rikkoutunut ja ilmastoinnin lauhdutin roikkui letkujen varassa. Mies teki asian suhteen ilmoituksen poliisille heti maanantaiaamuna.

Hauskaksi tarkoitettu teko voi täyttää joskus myös rikoksen tunnusmerkistön ja aiheuttaa tekijälle huomattavan korvausvelvollisuuden, kuten tässäkin tapauksessa. Tietoja lumiukon tekijöistä voi ilmoittaa päivisin numeroon 071 8735 406.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa