Olvilta myös Angry Birds -virvoitusjuomia

Viime viikolla Reino-olutta ja OLVI Aino-siiderin julkaissut Olvi Oyj ja Rovio Entertainment Ltd ovat tehneet sopimuksen, jonka myötä huhtikuussa myyntiin saapuu kaksi värikästä Angry Birds -virvoitusjuomaa.

Idea Angry Birds Tropic ja Angry Birds Paradise juomien makuihin on haettu suoraan lintujen maailmasta: trooppisista viidakoista ja eksoottisilta palmurannoilta. Angry Birds -virvoitusjuomat on otettu innolla vastaan Olvin asiakkaissa.

Tölkkien osuus virvoitusjuomamyynnistä on Suomessa vielä vaatimaton, kun esimerkiksi Etelä-Euroopassa tölkit voivat muodostaa yli kolmanneksen kokonaismyynnistä. Olvi haluaakin nyt lähteä kasvattamaan tätä potentiaalista markkinaa myös Suomessa.

 – Olvi on valmistanut virvoitusjuomia 106 vuotta. Tähän saakka Olvilta on kuitenkin puuttunut riittävän vahva virvoitusjuomabrändi, joka voisi menestyksekkäästi haastaa kansainväliset virvoitusjuomamerkit. Angry Birds on jo pystynyt haastamaan Disneyn, joten miksi se ei pystyisi samaan myös virvoitusjuomissa, kertoo Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa