Olvilta Reino-olutta ja Aino-siideriä

Olvi Oyj ja Reino & Aino Kotikenkä Oy ovat yhdistäneet voimansa. Tämän myötä keväällä kuluttajille tarjoutuu mahdollisuus maistella tuttuihin ruutukuoseihin puettuja vaaleaa OLVI Reino-olutta ja OLVI Aino-siideriä.

OLVI Reino-olut on vaalea lagerolut, jossa maistuu hieno häivähdys katajaista aromihumalaa ja sen reilun kokoisessa pint-tölkissä on klassinen ruskea ruutukuosi.

OLVI Aino-siideri on mansikan makuinen omenasiideri, jonka punaruutuinen tölkki henkii makeiden mansikoiden makua. Olvi valmistaa juomat lisenssillä Iisalmessa, Poroveden rannalla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa