Päihtynyt seurue kaatoi mopoauton

Jyväskylässä Keljon ABC:n pihaan oli perjantai-iltana kello 22.30 ajanut 15-vuotias poika mopoautollaan kaverinsa kanssa. Poikien noustessa mopoautosta oli paikalle tullut tuntematon, noin 30-vuotias päihtynyt mies ja alkanut kaataa mopoautoa.

Mies ei siinä onnistunut yksin, mutta paikalle tulleiden kahden muun miehen avustuksella kaato onnistui. Mopoauton kuljettaja oli yrittänyt estää miesten tekoa, mutta miehet eivät olleet kuunnelleet nuorukaista.

Päihtynyt seurue oli poistunut paikalta taksilla, nostettuaan sitä ennen mopoauton takaisin pyörilleen. Mopoauton oikea kylki, takalasi ja puskuri vaurioituivat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa