Starttipistooli aiheutti piiritystilanteen

Keski-Suomen poliisilaitoksen mukaan Keuruulla, osoitteessa Kaskitie 4 sijaitsevan kerrostalon huoneistosta on kuulunut ampumisen ääniä. Poliisille tuli asiasta ilmoitus klo 15.20.

Paikalle meni useita poliisipartioita, jotka saivat tilanteen nopeasti haltuun ja ottivat asunnosta kiinni useita henkilöitä. Ampumisen äänet ovat tämän hetkisen tiedon mukaan aiheutuneet starttipistoolista, eikä henkilövahinkoja ole tapahtunut.

Poliisi selvittelee tilannetta edelleen ja tiedottaa asiasta lisää jos muuta ilmenee. Alueella liikkumiselle ei ole enää estettä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa