Pojan jalan yli ajanut autoilija pakeni

Huittisissa kello 8.30 poika oli ylittämässä Lauttakylänkatua, linja-auto pysähtyi suojatien eteen ja antoi hänelle vapaan kulun. Takaa tullut henkilöauto ohitti linja-auton pysähtymättä.

Vuonna -98 syntynyt poika ehti väistää hieman ja auto ajoi hänen jalkansa yli. Poika selvisi tapahtumasta onneksi ilman vakavia vammoja, vaikka edellytykset todella vakaville seurauksille olivat olemassa.

Tapahtuman jälkeen henkilöauto poistui paikalta. Poliisilla on joitain tietoja yliajoon syyllistyneestä henkilöautosta ja pyytääkin kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille.

Tapahtuman selvittämiseksi poliisi kaipaa myös silminnäkijöitä ilmoittamaan tietonsa tapahtumasta. Tiedot voi ilmoittaa suoraan Kokemäen poliisiasemalle 071 87 47555, kello 8-16 välisenä aikana ja sen jälkeen numeroon 02-6237 654.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa