Poliisi varoittaa yökerhossa käyviä naisia

Varsinais-Suomen poliisi neuvoo erityisesti yökerhossa asioivia naisia kehotetaan pitämään tarkkaavaisesti huolta laukuistaan. Turussa on viime aikoina lisääntyneet lompakko- ja käsilaukkuvarkaudet keskustan yökerhoissa.

Näissä tapahtumissa naisten ollessa tanssimassa tai baaritiskillä väentungoksessa on olkalaukusta anastettu lompakko tai koko olkalaukku.

Poliisi kehottaa juhlimaan lähteviä jättämään varaamaan mukaan vain välttämättömät kortit ja rahan. Useimmiten suurinta harmia lompakkovarkauksissa kadonneen rahan lisäksi aiheuttaa luotto-/pankkikorttien sekä erilaisten asiakaskorttien uusiminen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa