Posti lähetti keskellä yötä 19 000 vanhaa paketti-ilmoitusta

Posti lähetti noin 19 000 asiakkaalle tekstiviestinä vanhoja pakettien saapumisilmoituksia maanantain 13.2. ja tiistain 14.2. välisenä yönä.

Itsekin sain yöllä hieman ennen yhtä saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa viimeistään lokakuun 17. päivä. Tänään tuli tekstiviesti, jossa kerrotaan aiheettomasta saapumisilmoituksesta ja pahoitellaan asiakkaalle aiheutunutta haittaa.

Vahinko tapahtui saapumisilmoituksen järjestelmän testaamisen yhteydessä ja syynä oli inhimillinen erehdys. Järjestelmätestauksen prosesseja tullaan jatkossa tarkastelemaan entistä tarkemmin, jotta vastaavanlainen virhe ei tulevaisuudessa toistu.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa