Oppilas iski toista useita kertoja teräaseella ylävartaloon

Imatralla Kosken koulussa tänään aamupäivällä yhdeksäsluokalainen poika iski mukanaan olleella teräaseella kesken oppitunnin samalla luokalla ollutta oppilasta ylävartaloon. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus asiasta kello 09.28

Teon jälkeen tekijä oli poistunut juosten luokasta. Ensimmäinen poliisipartio tuli paikalla alle kymmenen minuutin kuluttua hälytyksestä. Tässä vaiheessa koulun talonmies oli ottanut rikoksesta epäillyn kiinni.

Puukotuksen uhrin ylävartaloon on osunut useita teräaseen iskuja ja hänet kuljetettiin välittömästi sairaalahoitoon. Uhrin tila on vakaa eikä hengenvaaraa ole.

Poliisi on aloittanut kuulustelut ja niitä jatketaan edelleen. Poliisi tutkii teon motiivia edelleen. Tutkinnassa ei ole tullut esille, että teko olisi aiheuttanut vaaraa muille oppilaille.

Rikoksesta epäilty on pidätettynä. Hänen epäillään syyllistyneen nuorena henkilönä tehtyyn tapon yritykseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa