R-kioskilla nyt myös nettikauppa

R-kioski Oy avasi Ärräpuodin ovet ja otti samalla nettikaupassaan käyttöön oman maksuvälineen, matkapuhelimeen lähetettävän Ärrä-koodin.

Ärrä-koodi on kahdeksanmerkkinen, kertakäyttöinen koodi, joka toimii kaikissa Suomen R-kioskeissa. Tekstiviestinä puhelimeen lähetettävä Ärrä-koodi sisältää tiedon tuotepaketista, joka on valittu ja maksettu etukäteen Ärräpuodissa.

– Ärräpuoti perustuu innovatiivisen maksutavan hyödyntämiseen, mikä erottaa sen muista nettikaupoista. Kukaan muu ei käy verkossa kauppaa vastaavalla tavalla, R-kioski Oy:n kaupallinen johtaja Jaakko Mäkinen sanoo.

Tuotteet voi lähettää lahjaksi myös toiselle paikkakunnalle ilman toimitusvaikeuksia ja rahan käsittelyä. Ärräpuodissa maksetaan nettipankin avulla tai mobiilimaksuna. Ärrä-koodi on ollut jo aiemmin R-kioskin yritysasiakkaiden käytössä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa