Stockmann 150-vuotta, näin saat 20% alennuksen

Nuutajärven lasitehdas avasi Helsingissä vuonna 1859 puodin, jonka sai hoidettavakseen lyypekkiläinen Georg Franz Heinrich Stockmann. Miehen unelma toteutui 1.2.1862, kun hän sai haltuunsa kyseisen liikkeen. Näin syntyi yritys nimeltä Stockmann.

150 vuodessa Stockmann on kasvanut pörssilistatuksi vähittäiskaupan edelläkävijäksi, jolla on yli 700 myymälää viidessätoista maassa. Vuonna 1930 valmistuneesta Helsingin lippulaivatavaratalosta toiminta on laajentunut aina Uralin kupeeseen.

Merkkivuottaan Stockmann juhlistaa asiakkaidensa kanssa. Tavarataloissa ja Stockmannin verkkokaupassa järjestetään erilaisia kampanjoita ja tapahtumia koko vuoden ajan. Suomen tavarataloissa vietetään kanta-asiakaspäivää lauantaina 11. helmikuuta.

Stockmannilta kanta-asiakkaana saat alekoodilla STOCKMANN150 kaikki koti-, muoti- ja urheilu- kategorioiden normaalihintaiset tuotteet verkkokaupasta -20% alennuksella. Koodi on voimassa 9.-29.2.2012.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa