URHOtv:n talous kuralla, SM-liigan tv-oikeudet muille kanaville?

Urheilulehden mukaan SM-liigan tv-oikeuksia hallinnoiva URHOtv on ajautunut todella pahoihin talousvaikeuksiin. SM-liiga olisi tämän takia jo aloittanut neuvottelut toisten tv-yhtiöiden kanssa.

Urheilulehden saamien tietojen URHOtv:n velat ovat kasvaneet kriittiseksi ja yhtiöllä on ollut vaikeuksia maksaa tv-sopimusmaksuja. Myös kanavan pyörittämisestä syntyneitä operatiivisia kuluja on ollut vaikeuksia maksaa.

SM-liigan tv-oikeudet saattavatkin nyt mennä uusjakoon jo tämän kevään jälkeen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa