Vastuullisen kuluttajan osto-opas antaa ajattelemisen aihetta

Mitä tekisin ylijääneestä pastasta? S-ryhmän Vastuullisen kuluttajan osto-oppaasta saat vastauksen tähän ja moneen muuhun vastuulliseen kuluttamiseen liittyviin kysymyksiin.

Käytännön vinkkien lisäksi opas tarjoaa ajattelemisen arvoisia uusia näkökulmia eri tuoteryhmiin liittyen. Oppaan sivuilla kurkistetaan myös S-kaupoissa myytäviin lähituotteisiin ja annetan vinkkejä tähderuoan hyödyntämiseen.

– Kuluttaminen on nykyaikana yhä haastavampaa, sillä vaikka tietoa ostopäätösten tueksi on paljon, se on usein pirstaleina eri lähteissä. Tavoitteenamme on ollut jäsentää edes pieni osa saatavilla olevasta informaatiosta ja auttaa sen kautta asiakasomistajiamme pohtimaan omia ostoksiaan myös vastuullisuusnäkökulmasta, S-ryhmän vastuullisuudesta vastaava johtaja Suso Kolesnik summaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa