4-vuotias jäi kaulastaan roikkumaan leikkitelineeseen

Joensuun Kiihtelysvaarassa aamupäivällä 4-vuotias tyttö oli kiipeilemässä ulkona kaaritelineen päällä noin 1,5 metrin korkeudella. Tyttö oli luiskahtanut telineen rautatankojen väliin, jääden kaulastaan roikkumaan.

Tyttären avunhuudot kuullut äiti riensi apuun ja kannateli tyttöä. Paikalle saapunut toinen henkilö toi tuolin tytön jalkojen alle. Pelastuslaitos vapautti tytön pinteestä levittämällä terästankoja hydraulisella levittimellä.

Ambulanssin henkilöstö tarkasti tytön. Tytölle ei tullut vammoja tapahtuneesta, pelkällä säikähdyksellä selvittiin tilanteesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa