Ben & Jerry’s jakaa ilmaista jäätelöä

Ben & Jerry’s jakaa ilmaista jäätelöä 3. huhtikuuta Helsingin Pohjoisesplanadilla ja Kauppakeskus Kampissa sijaitsevilla jäätelökioskeillaan kello 13–16. Vuodesta 1979 järjestetyn maailmanlaajuisen Free Cone Dayn ideana on kiittää jäätelön ystäviä.

– Tämä on meidän tapamme vastata niiden miljoonien Ben & Jerry’s -fanien rakkauteen, jotka ovat mahdollistaneet Ben & Jerry’sin maailmanvalloitusmatkan vermontilaiselta huoltoasemalta aina Ivaloon saakka, kertoo Meri Dow Ben & Jerry’siltä.

Jäätelön ystävät pääsevät maistelemaan lempimakujaan tai uusia tuttavuuksia ilmaiseksi. Tarjolla on kaksi uutuusmakua: The Vermonster hurmaa vaahterasiirapilla, ja Oh My! Apple Pie! puhuttelee vannoutuneita omenapiirakan faneja.

Free Cone Day -teemapäivään kiteytyvät ne arvot, jotka ovat ohjanneet jäätelömerkin toimintaa alusta alkaen – yhteisöllisyys, vastuullisuus sekä elämänmyönteisyys.

Ben Cohenilla ja Jerry Greenfieldillä oli alusta lähtien vahva näkemys siitä, että yrityksiä velvoittaa oman toimintaympäristön kehittäminen ja ympäröivän yhteisön auttaminen.

Hippikaverusten luoma jäätelömerkki ei myöskään olisi syntynyt ilman hauskanpitoa, mistä muotoutuikin Ben & Jerry’sin slogan If it’s not fun, why do it?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa