Coca-Cola ei aio vaihtaa reseptiä

Coca-Colan tiedotteen mukaan heidän juomissaan käytetty karamelliväri on ja tulee myös jatkossa olemaan turvallinen. Mediassa viime päivinä pyörineissä uutisissa on kuulemma esiintynyt väärinkäsityksiä karamelliväristä.

Karamellivärin valmistajaa on pyydetty muuttamaan karamellin valmistusprosessia värissä olevan 4-MEI:n määrän pienentämiseksi. Tällä ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta juoman reseptiin eikä sen väriin.

Yhtiön ensisijaisena tavoitteena on tarjota juomia, jotka ovat turvallisia nauttia ja korkealaatuisia eikä tämä tavoite ole muuttunut. Juomien turvallisuuden varmistamiseksi yhtiö luottaa jatkossakin luotettaviin tieteellisiin tutkimuksiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa