Eurojackpot on saapunut, voita jopa 90 miljoonaa euroa

Eurojackpot on vihdoinkin saapunut ja tästä päivästä alkaen sitä voi pelata Veikkauksen myyntipaikoissa. Eurojackpotin päävoitto on aina vähintään 10 miljoonaa euroa ja sen tuotto Suomessa käytetään suomalaisten edunsaajien hyväksi.

– Suurten miljoonavoittojen peli on Veikkauksen vastaus asiakkaiden toiveisiin. Jos täysosumia ei löydy, potti kasvaa. Huikeimmillaan potti voi olla 90 miljoonaa euroa, sanoo tuotejohtaja Ari Aarnihuhta.

Veikkauksen lisäksi Eurojackpotin järjestämiseen osallistuvat Saksa, Tanska, Slovenia, Viro ja Alankomaat. Myöhemmin mukaan voi tulla muitakin maita. Potin kohtalo selviää arvontalähetyksessä, joka nähdään perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 00.00 YLE TV1:ssä.

Eurojackpotia pelataan valitsemalla 5 numeroa luvuista 1–50 sekä 2 tähtinumeroa luvuista 1–8. Voittoluokkia on 12 ja yksi rivi Eurojackpotia maksaa 2 euroa. Ensimmäinen arvonta on perjantaina 23.3.2012 ja peliaika päättyy perjantaisin kello 20.00.

 

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa