Googlessa tänään Marimekon suunnittelema logo - Pietar.in
Siirry sisältöön

Googlessa tänään Marimekon suunnittelema logo

Tänään maapallon pohjoisella pallonpuoliskolla on kevätpäiväntasaus. Google  juhlistaa vuodenaikojen vaihtumista tänään ympäri maailmaa Marimekon suunnittelemilla doodle-logoilla.

Tämänpäiväiset logot ovat ensimmäiset suomalaisen suunnittelijan tekemät kansainväliset doodlet. Marimekon ilottelevissa doodle-logomuunnoksissa Googlen logo rakentuu Marimekon ikonisista painokankaista poimittujen elementtien leikkisästä vuoropuhelusta.

Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotilan mukaan yhteistyö alkoi Googlen Vice Presidentin Marissa Mayerin ollessa vieraanani kangaspainossamme Helsingissä. Yrityksessä ollaan todella innoissaan Googlen ja Marimekon luovasta yhteistyöstä.

- Marimekon designfilosofian perustana on elämän kauneuden ymmärtäminen sellaisena kuin sen kohtaamme joka päivä - arjen hetkiä sekä eri vuodenaikojen ominaispiirteitä ja vivahteita vaalien. Niinpä haluamme myös Googlelle tekemillämme logopiirroksilla innostaa ihmisiä vapauttamaan oman luovuutensa - joka päivä ympäri vuoden, Ihamuotila sanoo.

Vastaa

a