Heikoilla jäillä piilee hengenvaara

Joensuussa Suvantosillan läheisyydestä kaksi ihmistä ylitti Pielisjokea kävellen torstaina kello 18:10. Läheisen talon asukas näki tilanteen ja soitti hätänumeroon, koska teosta aiheutui tekijöille hengenvaara.

Pielisjoki virtaa voimakkaasti ja jää on paikoin todella heikkoa. Pelastuslaitoksen yksiköiden saavuttua kohteeseen olivat ylittäjät juuri rantautumassa, eikä jää onneksi pettänyt heidän allaan.

Pelastuslaitos muistuttaa virtaavan veden vaaroista. Virtapaikoilla jää voi pettää ja jäälle ei ole näissä paikoissa syytä mennä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa