Isojopo tulee takaisin jopoilijoiden pyynnöstä

Kevät tuo takaisin jopoilijoiden pyynnöstä Helkaman uusvanhan suosikin, 26-tuumaisen isojopon. Klassikko on kuitenkin päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita.

Isojopo on nyt varustettu 2-vaihteisella automaattivaihteistolla, joka vaihtaa itsekseen sopivalle vaihteelle jopoilijan tahdin mukaan. Väreinä ovat tyylikäs mattamusta ja viileä lime. Suositushinta: 479 euroa.

– Olemme saaneet paljon toiveita varsinkin miehiltä, että joposta valmistettaisiin myös nykyistä isompia malleja. isojopon myötä voikin sanoa, että jopo on nyt nimensä veroinen jokaisen polkupyörä, sillä oman mallinsa löytävät niin perheen pienimmät kuin suurimmatkin, Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo sanoo.

Keväällä kauppoihin saapuvat myös perusjopot uusissa väreissä, jotka ovat jopon 69 000-päisen Facebook-yhteisön valitsemat.

– Olemme kysyneet jopo-yhteisöltä toiveita muun muassa jopon uusien värien sekä jopo-tarvikkeiden suhteen. Viime talven kyselyssämme suosituimmiksi väritoiveiksi nousivat pinkki, turkoosi ja lila, jotka nyt tulevat kauden 2012 mallistoon, Elamo kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa