Jukka Pojan ilmainen keikka suorana netissä

Jukka Pojan erikoiskeikkaa voi seurata ilmaiseksi suorana YleX Areenasta hieman tänään 21. maaliskuuta kello 17.00 jälkeen. Keikalla on mukana pieni joukko faneja, jotka voittivat lippunsa YleX:n Jukka Poika -kilpailussa.

Jukka Poika esittää uusia kappaleita sekä vanhoja suosikkeja akustisina ja dj-pohjaisina versioina. Jukka Pojan Yhdestä puusta -albumi soi ilmestyessään YleX:n Viikon albumina.

– Aletaan olla siinä pisteessä, että ei tarvitse miettiä enää, millaisia biisejä väsätään. Kenttä on niin laaja, että aina löytyy kuulijoita, jotka lämpenevät Jukka Pojan meiningille – keskitytään niihin, Jukka Poika totesi YLEX:llä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa