Legendaarinen Hartwall Jaffa Palma tekee paluun

Monien suomalaisten pitkä odotus palkitaan, kun kirpeänraikas sitruunalimonadi Hartwall Jaffa Palma tekee paluun kauppoihin 19. maaliskuuta.

– Palma on yksi eniten kysytyistä vanhoista tuotteistamme. Monelle 70- ja 80-luvun lapselle ja nuorelle Palma on suorastaan legendaarinen juoma, joka on virkistänyt kuumana kesäpäivänä tai jota on nautittu mökkisaunan päälle, Jaffan tuotepäällikkö Outi Lahtinen kertoo.

Mallasjuoman Aurinko Palmana aikanaan tunnettu virvoitusjuoma siirtyi Hartwallin nimiin 80-luvun lopulla ja vaihtoi sittemmin nimekseen Hartwall Palma. Hartwall Palma oli valikoimissa vielä 90-luvulla.

Nyt kauppoihin tulevan Hartwall Jaffa Palman resepti mukailee viimeisintä käytössä ollutta Palman reseptiä. Hartwall Jaffa Palma tulee kauppoihin puolen litran sekä 1,5 litran kierrätysmuovipulloissa.

– Toivonkin, että Hartwall Jaffa Palma muistuttaa sekä tuoksullaan että maullaan niistä kesistä, jolloin jokainen päivä oli hellepäivä, aina paistoi aurinko eikä koskaan ollut kiire mihinkään, Lahtinen hymyilee.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa