Näyttäkää kansalle esimerkkiä ministerit, ajelkaa yhteiskuljetuksilla

Sanomalehti Ilkassa nimimerkki Rocky ottaa kantaa liikenneministeri Merja Kyllösen (vas.) kommenteista yhteiskunnan tukemasta vanhuksille ja vammaisille tarkoitetuista kuljetuspalveluista. Hyvä kirjoitus ja olen täysin samaa mieltä.

Aivopieruistaan tunnetun ministerin mukaan ”se (järjestelmä) pitäisi räjäyttää ja uudistaa kun ei ole kuulemma mitään järkeä että kaksi mummoa ajelee peräkanaa yhteiskunnan tukemalla takseilla keskustaan.”

Ministeri Kyllönen haluaa siis yhdistellä näitä kyytejä. Joudetaanhan me yhteiskunnan pohjasakka odottamaan tunteja, jos toisilla menisi asioillaan pitemään. Mihinpä me tarvitaan tuttua ja turvallista kuljettajaa. Määrätään vielä ne kuljetuspäivät niin elämä on mahtavaa.

Kyllönen ottaa taas kantaa asioihin, joista ei tiedä yhtään mitään. Raha ja säästöt vilkkuu vain silmissä, heikoimmilta on helppo ottaa pois. Ei silloin tarvitse ajatella mitään.

Eiköhän aleta samalla yhdistää myös ministeriäen kyytejä. Mihin sitä nyt yksittäistä ministeriä ajeluttamaan tarvitsee isoa autoa? Kuskataan kaikki kerralla linja-autolla puhumaan latteuksia maakuntiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa