Nightwish suunnitteli Battery tölkin

Battery-energiajuomasta on tulossa design-tölkki, jonka ovat suunnitelleet Nightwishin Tuomas Holopainen ja bändin hovipiirtäjä Janne Pitkänen. 500 000 tölkin erä tulee myyntiin maaliskuun aikana.

– Yhteistyö toisen kotimaisen suunnannäyttäjän kanssa tuntuu aina hyvältä. Nightwish ja Battery ovat samanikäisiä, kansainvälisiä ja lajeissamme edelläkävijöitä, sanoo Nightwishin Tuomas Holopainen.

R-kioskeilla voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa Nightwish-kitaristi Emppu Vuorisen uniikin kitaran. Päivittäistavarakauppamyynnin yhteydessä voi voittaa festariliput Ruisrockiin ja tapaamisen bändin kanssa.

– Nightwish on Suomen suurin raskaan musiikin yhtye ja kansainvälisesti tunnetuin suomalainen yhtye, kuten Battery omassa lajissaan. Nightwishin mystinen graafinen tyyli toimii erikoistölkissä upeasti, sanoo Batteryn Brand Manager Antti Airaksinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa